1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
18 fotografií

Pronájem bytu 3+kk, 115 m²

Kmochova, Smíchov, Praha
59 000 Kč (za měsíc)
Cena bez záloh na služby a energie.

V PŘÍPRAVĚ - Tento byt o dispozici 3+kk a velikosti 115 m² je skutečným útočištěm nedaleko pulzujícího srdce metropole a nachází se v jedné z nejžádanějších rezidenčních čtvrtí Prahy, na Smíchově, v ulici Kmochova, kousek od kouzelných parků Strahova a Petřína. Tato lokalita kombinuje všechny výhody městského bydlení s klidem a krásou přírody, což z ní činí ideální místo k životu.

Už při prvním vstupu do bytu vás obklopí pocit prostornosti a harmonie. Každý detail v tomto bytě je pečlivě promyšlený tak, aby spojoval moderní eleganci s nadčasovým pohodlím. Interiér je zařízen ve stylu Mid Century Modern – znovu objeveném klenotu interiérového designu, který v sobě nese duši 50. a 60. let. Tento styl, dnes hrdě reprezentující nejaktuálnější trendy bydlení na západním pobřeží Spojených států, vás přenese do světa, kde se krása snoubí s funkcí. Hřejivá paleta dřevěných tónů, jednoduché linie nábytku a velkorysé prosvětlené prostory vytvářejí prostředí, které je zároveň útulné i elegantní. Jako bonus byt přidává prvky východní Asie, které vnášejí klidnou rovnováhu a ducha exotiky do každého rohu.
Kuchyně, s moderními spotřebiči značky De Dietrich, je srdcem tohoto domova. Je to místo, kde se setkává rodina, kde vznikají lahodné pokrmy a kde se život odehrává naplno. Propojení s obývacím pokojem podporuje plynulý pohyb mezi všemi prostorami, ideální pro večery plné přátelských setkání a dlouhých konverzací. Dvě ložnice jsou místem klidu a soukromí, zatímco koupelny přístupné z ložnic se svým klidným designem nabízejí jako místo odpočinku a relaxace po dlouhém dni. Šatna a samostatná toaleta pro hosty zajišťují pohodlí, o kterém jste vždy snili.

Parkovací místo pro vaše vozidlo je umístěno přímo v domě a jen doplňuje úplnost komfortního bydlení.

Pro rodiny s dětmi je lokalita výhodná díky široké nabídce vzdělávacích institucí včetně prestižních mezinárodních škol, jako jsou Lycée Francais de Prague a Deutsche Schule Prag. V okolí jsou také mateřské, základní a střední školy. Uspokojit své nákupní potřeby můžete mino jiné v pětihvězdičkovém nákupním centru Nový Smíchov, který je součástí obchodní zóny Anděl, kde můžete zajít do kina nebo posedět v příjemných kavárnách a užít si třeba i večerní atmosféru v některém z místních barů či skvělých restaurací.
Volnočasové aktivity jsou doslova za rohem. V pěší vzdálenosti najdete krásné parky, jako jsou Kinského zahrada, Husovy sady, Mrázovka a Sacré Coeur, které nabízejí ideální prostor pro relaxaci nebo sportovní vyžití.
V případě potřeby přemístění do centra Prahy je možné využít řadu možností MHD, např. BUS stanice Holečkova (přímo za domem), nebo Metro B – Anděl.

Tento byt není jen o bydlení – je to životní styl. Životní prostor, který inspiruje a dává prostor vašim snům, místo, které ztělesňuje současný městský luxus v té nejautentičtější podobě. Pouze k dlouhodobému pronájmu ! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107712.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
115 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Skeletová
Vlastnictví:
Osobní
Parkovací místo:
ANO
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107712
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.