1687 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
65 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
9 fotografií

Prodej bytu 3+kk, 93 m²

Skuherského 1290/5, České Budějovice 3, České Budějovice
6 490 000 Kč (za nemovitost)

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk s celkovou plochou 93 m2 v podkroví domu na adrese Skuherského 5, České Budějovice.

Kuchyň je vybavena s vestavěnými spotřebiči. Najdete zde také dostatek prostoru pro jídelní stůl pro šest osob a praktický pracovní kout, ideální pro home office.
Obývací pokoj je velmi útulný a nabízí několik zajímavých prvků, jako je stropní konstrukce pro zavěšené křeslo a příprava na instalaci krbu či kamen (vlastní komín je již připraven). Pro milovníky akvaristiky je zde i pevná konstrukce pro 200l akvárium, kterou lze snadno odstranit, pokud by nebyla potřeba.
Ložnice s okny do zahrady a na míru vyrobeným nábytkem. Součástí je manželská postel s integrovaným čelem a nočními stolky, velká vestavěná skříň a komoda.
Koupelna a toaleta jsou zcela nové, v moderním designu.

Dům je zateplený a má plastová okna. Vytápění zajišťuje plynový kotel, přičemž rozvody topení i elektřiny jsou vedené v mědi. Díky již připravenému komínu je možné jednoduše přidat krb nebo kamna do obývacího pokoje. I přes to, že se jedná o podkrovní byt, nejsou zde klasická střešní okna, ale velké vikýře, které prostor krásně prosvětlují. K bytu náleží také prostorný sklep o výměře cca 8 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru.

Byt se nachází v žádané lokalitě Českých Budějovic s výbornou dostupností všech potřebných služeb. V blízkosti najdete obchody, restaurace, kavárny, školy a školky. Nedaleko jsou i parky, ideální pro relaxaci či sportovní aktivity. Veřejná doprava je snadno dostupná, s rychlým spojením do centra města.

Tento byt je skvělou volbou jak pro rodinné bydlení, tak jako investiční nemovitost díky své poloze a kvalitnímu provedení. Byt je aktuálně pronajatý, což znamená, že můžete ihned začít vydělávat z nájemného, pokud byste jej pořídili jako investici. Zároveň je ale vhodný i pro vlastní bydlení – díky plnému vybavení je připraven k okamžitému nastěhování.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107714.

Typ zakázky:
Prodej
Dispozice bytu:
3+kk
Stav objektu:
Dobrý
Užitná plocha:
93 m²
Umístění v objektu:
4. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Sklep:
ANO
Energ. nár. budovy:
C - Úsporná
ID zakázky:
N107714
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
6 490 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI