1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
27 fotografií

Prodej rodinného domu, 157 m²

Zdiby 329, Brnky, Zdiby
19 900 000 Kč (za nemovitost)

Architektonický skvost!!! Zdiby u Prahy!!! Hledáte originální typ bydlení na místě, které dodává klid, relax a odpočinek? Zahradu ke tvoření? Kousek za Prahou? Exkluzivně vám představuji k prodeji nádherný atypický rodinný dům v obci Zdiby. Užitná plocha domu je 157m2 na pozemku o velikosti 1685 m2. Pozemek nabízí i část lesa za domem s východem přímo do přírody. Dřevostavba byla zkolaudována v roce 2018 a jsou k dispozici veškeré dokumentace a projekt. Dům je originálním projektem, který je postaven z kvalitních materiálů z venku i uvnitř.


Rozmístění místností je následující:
1.NP – obývací pokoj s kuchyní (38,9 m2), koupelna (3,8 m2), předsíň (6,8 m2), technická místnost (6,2 m2), komora pod schody (1,5 m2)
2.NP – obývací otevřený pokoj (23,6 m2), pokoj (15,6 m2), ložnice (12,7 m2), koupelna (4,8 m2)
1.PP – spodní prostory (42,7 m2). V tomto prostoru se dá vytvořit další bytová jednotka se samostatným vchodem. Zde je výstup na terasu, která je lemovaná silnými opěrnými sloupy.


Technické parametry domu: dřevostavba s výplní z čedičové vaty, topení (akumulační nádoba) elektrickým kotlem a krbem (možnost kombinace – v přízemí je topení v podlaze, v patře jsou radiátory), bojler o velikosti 200 l, okna a dveře „thermowood“ – trojsklo s 10 letou zárukou, kvalitní dubová podlaha s ochrannou vrstvou 5 mm, čedičová podlaha (akumuluje teplo), v koupelnách je marocký štuk, ve vnitřních prostorech jsou použity jádrové hliněné omítky od Picasa (pozitivní ekologické vlastnosti, udržují optimální mikroklima, vhodné pro alergiky), centrální vysavač Husky, vodovod, kanalizace (tlaková), jímka na dešťovou vodu (cca 3 m3), velice kvalitní krbová kamna s krbovou vložkou Hoxter, vlastní studna.

Dům se nachází v oblasti Brnky, Zdiby, kde je veškerá občanská vybavenost. Dopravu zajišťuje autobus a v roce 2027 má být dokončena tramvajová trasa. Nedaleké Drahanské údolí lze poznávat pěšky i na kole, kde se nachází oblíbená cyklostezka podél Vltavy. Ráda vás osobně provedu tímto skvostem a pomůžu vám s vyřízením hypotéky. Těším se na nové majitele, který si tento dům zaslouží. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107803.

Typ zakázky:
Prodej
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
157 m²
Plocha pozemku:
1 685 m²
Typ nemovitosti:
Rodinný
Poloha domu:
Samostatný
Typ domu:
Patrový
Terasa:
ANO
Parkovací místo:
3
Energ. nár. budovy:
B - Velmi úsporná
ID zakázky:
N107803
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.
HYPOTEČNÍ KALKULAČKA
Hodnota nemovitosti
19 900 000 Kč
Výše úvěru
Vlastní zdroje
Doba splácení
let
Tato nemovitost již od měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,79 %.
Zjistit více informací
PODOBNÉ NEMOVITOSTI