1710 nemovitostí v ČESKÉ REPUBLICE
63 nemovitostí v ZAHRANIČÍ

Hlavní město Praha

Středočeský kraj

Jihočeský kraj

Plzeňský kraj

Karlovarský kraj

Ústecký kraj

Liberecký kraj

Královéhradecký kraj

Pardubický kraj

Kraj Vysočina

Jihomoravský kraj

Olomoucký kraj

Moravskoslezský kraj

Zlínský kraj

ZEMĚ

DISPOZICE

CENA A PLOCHA

Cena od
Cena do
Plocha od
Plocha do
Zobrazit nabídky
11 fotografií

Pronájem bytu 2+kk, 42 m²

Zámecká 44/33, Chrlice, Brno
14 500 Kč (za měsíc)

Hledáte pronájem pohodlného a dostupného bydlení v klidné části Brna, odkud je to pouhých 5 minut do Olympie? Tento vkusně zařízený byt 2+kk o rozloze cca 42 m2 na ulici Zámecká by mohl být tím pravým pro vás!

K dispozici je ložnice vybavená postelí 160x200 cm (bez matrace) a velikou šatní skříní, obývací pokoj s útulnou pohovkou, kuchyně vybavená lednicí, kuchyňskou linkou obsahující indukční sporák a troubu. V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta a pračka.

V blízkosti bytu do 1 km se nachází veškerá občanská vybavenost včetně potravin, lékárny, restaurace, vlakového nádraží a přímo před domem se nachází zastávka autobusu č. 64 a 78. Dálnice je od domu vzdálená autem do 1 minuty.

Byt je vhodný pro jedince nebo mladý pár s autem, byt není vhodný pro domácí mazlíčky, kuřáky a rodiny s malými dětmi. Parkovat lze v boční ulici. Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Nájemné činí 14.500 Kč měsíčně, energie jsou ve výši 2.500 Kč včetně elektřiny, plynu, vody a úklidu a osvětlení společných prostor. Majitel požaduje vratnou jistotu ve výši 2 měsíčních nájmů. Provize RK činí 23.967,- + DPH.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo máte další dotazy, neváhejte mi napsat nebo zavolat. Těším se na vaši zprávu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N108106.

Typ zakázky:
Pronájem
Dispozice bytu:
2+kk
Stav objektu:
Novostavba
Užitná plocha:
42 m²
Umístění v objektu:
2. podlaží
Druh objektu:
Cihlová
Vlastnictví:
Osobní
Energ. nár. budovy:
G - Mimořádně nehospodárná
ID zakázky:
N108106
Pro pohyb mapy použijte dva prsty.