NAPIŠTE ŘEDITELI

MIROSLAV SCHIMMER

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Rekreační nem. v Krkonoších, domy, byty, pozemky, komerční nem.
Praxe: 11 let
Jazyková vybavenost: Němčina, Polština

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

„Pan Miroslav Shimmer nám zajišťoval prodej bytu. Jeho přístup byl přátelský a přitom velmi profesionální a prodej proběhl k naší spokojenosti a bez žádných komplikací. Děkujem“

Víškovi Mostek

Profesionalitu pana ředitele Next Reality Trutnov Miroslava Schimmera mohu jen potvrdit. Člověk na svém místě. Pořádně byla prověřena i jeho trpělivost, protože prodej mého pozemku se časově vlekl. Osobně jsem se s ním nikdy neviděla, vše jsme řešili na dálku telefonicky, mailovou a poštovní korespondencí a přesto seriózně. Pozemek byl prodán nakonec za mou ideální cenu. Děkuji.

Irena Stejskalová Trutnov

O panu Schimmerovi jsem se dověděla od kamarádky, jejíž známé prodával dům a byla s jeho prací velmi spokojena, což nyní mohu potvrdit. Ohledně prodejní ceny na mě netlačil, dal mi prostor získat vlastní přehled. Má profesionální i lidský přístup, kdy nemyslí pouze na sebe, byť se to u obchodníků někdy stává. Pan Schimmer se naopak drží principu, aby na stranách klientů došlo ke spokojenosti beze zbytku, proto ho jako makléře realit mohu všem doporučit.

Eva Hurychová Praha

Makléř zcela naplnil a předčil mé očekávání. Práce z jeho stany proběhla ""na klíč"", prakticky jsem se nemusel o nic starat. Příjemné, rozhodné, rychlé a férové jednání vůči mně jako jeho klientovi, tak i směrem k zájemcům o nemovitost. Budu-li v budoucnu potřebovat služby realitky, obrátím se na stejného makléře.

Jaroslav Pekař Trutnov

Můžeme vřele doporučit pana Shimmera, při prodeji domu vše potřebné zařídil včetně odhlášení odběrů elektřiny a plynu. Byli jsme velmi spokojeni i s ohledem na skutečnost, že bydlíme mimo Trutnov. Pan Schimmer byl velmi vstřícný, ochotný a měl naši plnou důvěru.

Kamila Hrubá Nová Paka

Pan Schimmer, vedoucí trutnovské pobočky Next Reality, je člověk na svém místě. S jeho pomocí jsem koupil svůj první byt a byl mi celým procesem maximálně nápomocný. Mohu vyzdvihnout profesionální, lidský přistup, flexibilitu a nepopíratelné zkušenosti ve svém oboru. Děkuji.

Jan Střibrný Trutnov

Vynikajici makléř. Byla jsem velice spokojena s jednanim a ochotou pana Schimmera.Po zkušenostech s jinymi makléři toto jednání bylo na 1* a také se koupě uskutečnila.Touto cestou mu moc děkuji.

B.Fidranská Trutnov

P. Schimmer se nás ujal, když jsme potřebovali prodat po bratrovi celkem dost rychle byt v Horní Olešnici ( my bydlíme v Jirkově u Chomutova). Nikdy jsem RK nevěřila až do doby, kdy jsme měli tu čest poznat p. Schimmera. Musím Vám napsat, že to je člověk na svém místě a Vaše kancelář má ve své firmě opravdový poklad:-) Jeho vystupování, komunikace, jednání, znalosti, ochota se nedá hodnotit jen jedničkou, ale jedničkou s min. 5 hvězdami. Pracoval na plné obrátky, víkendy, večery, když byl na dovolené, prostě kdykoliv jsem chtěla nějaké info, ihned reagoval a vždy mile a příjemně. Vím, že je to jeho práce, ale myslím, že dělá více a toho si velmi cením. Tímto bych chtěla moc poděkovat, že u Vás pracuje takový člověk a poprosím, zda by jste mu nevyslovil ještě jednou Vaším prostřednictvím velkou pochvalu a velké díky. Dopředu moc děkuje Vaše klientka Bundzíková Světlana

Bundzíková Světlana Trutnov

Služeb pana Schimmera jsem využil už dvakrát a vždy nad míru spokojen s přístupem , profesionalitou a 100% odvedenou prací.... pro mně je to "PAN PROFESIONÁL " - jednička mezi makléři. Děkuji

Grof Václav Trutnov

Profesionální a zároveň přátelský přístup, korektní a vstřícné jednání.

MUDr. Michaela Tržická Trutnov

Při koupi bytu prostřednictvím realitní kanceláře jsem do jednání vstupoval s předsudky a nedůvěrou, a to díky předchozí osobní i profesní zkušenosti s více realitními makléři, byl jsem však mile překvapen profesionalitou přístupu pana Schimmera. Jeho vystupování bylo nejenom milé, ale zejména seriózní a pohotové. Obchod probíhal ku spokojenosti všech zúčastněných stran a co se domluvilo, platilo. Díky této zkušenosti bych pana Schimmera doporučil každému a bez váhání s ním opětovně spolupracoval. Lze jen ocenit jeho evidentní zkušenosti a praxi v oboru.

Jan Sůva Trutnov

Pan Miroslav Schimmer pro nás zajišťoval prodej chalupy a práce z jeho stany proběhla takzvaně "na klíč". Nemuseli jsme se téměř o nic starat my, vše potřebné zařídil, což pro nás bylo velmi pozitivní, vzhledem ke vzdálenosti našeho bydliště od prodávané nemovitosti. Příjemné a zároveň profesionální jednání pana Schimmera vedlo k rychlému a úspěšnému prodeji a k naší plné spokojenosti. I v současné době, kdy se trh s nemovitostmi ocitl spíše ve stojatých vodách, mohu tohoto pana makléře všem vřele doporučit.

Martina Vancová Lysá nad Labem

dovolujeme si touto cestou poděkovat za úspěšné zprostředkování koupě nemovitosti, bytu v Trutnově . Podotýkám, že všechna potřebná jednání s panem Miroslavem Schimmerem , probíhala na profesionální úrovni, v klidu a s úsměvem, podepisování kupní smlouvy přímo u Vás na provozovně nevyjímaje. Celý čas od sjednání koupě až do vyplacení částky za nemovitost se pan Schimmer o nás vzorně staral, vše nám vysvětlil a průběžně nás sám informoval o postupu událostí. Pokud tedy budeme i v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, je pro nás zcela samozřejmé obrátit se znovu na tu Vaši - Next reality Trutnov - a určitě od nás dostanete doporučení i pro celý okruh našich známých. Děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků.

Wolfovi Trutnov

Pan Schimmer pomáhal mně a mým dvěma sestrám prodat dům po otci v podkrkonoší. Všichni bydlíme daleko, např. já v Brně. Přesto díky naprosto profesionálnímu přístupu nikdo nemusel nikam jezdit, pan Schimmer vše s přehledem a rychle zařídil. Více takových lidí do úřadů a firem! Doporučuji všem, kdo potřebují cokoliv v této oblasti služeb zařídit, aby se obraceli na pana Miroslava Schimmera z NEXT REALITY v Trutnově. Děkuji.

Jarmil Javůrek Trutnov

V životě jsme při našich transakcích potkali řadu realitních makléřů, ale míra Mírovy profesionality je neobvyklá. Pro nás představuje dokonalý koktejl znalostí, zkušenosti, věcnosti, ale i podpory, trpělivosti a respektu. Dekujeme🌹

Renata a Karel Dvořákovi Praha

Při koupi jsme využili služeb Vaší realitní kanceláře. Myslím si, že nezáleží úplně nejvíce na real. kanceláři jako takové, ale na lidech, kteří v ní pracují. Využili jsme již několikrát služeb různých realitek, ale nikdy jsme se nesetkali s tak profesionálním, odborným a vstřícným přístupem jako nyní s ved. pobočky Trutnov p. Schimmerem Miroslavem. Vždy na náš dotaz okamžitě reagoval, rychle vše vyřizoval včetně detailních informací a obchod dotáhl do konce k naší naprosté spokojenosti.

Manželé Hrdličkovi Trutnov

Tímto bych chtěl poděkovat Vaši realitní kanceláří za poskytnuté služby při prodeji nemovitosti, zejména děkuji vedoucímu pobočky v Trutnově p. Miroslavu Schimmerovi za poskytnuté služby, ochotu a lidský přístup.

Josef Vrtěna Trutnov