NAPIŠTE ŘEDITELI

MIROSLAV SCHIMMER

Hodnocení: VELMI DOBRÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Rekreační nem. v Krkonoších, domy, byty, pozemky, komerční nem.
Praxe: 11 let
Jazyková vybavenost: Němčina, Polština

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

dovolujeme si touto cestou poděkovat za úspěšné zprostředkování koupě nemovitosti, bytu v Trutnově . Podotýkám, že všechna potřebná jednání s panem Miroslavem Schimmerem , probíhala na profesionální úrovni, v klidu a s úsměvem, podepisování kupní smlouvy přímo u Vás na provozovně nevyjímaje. Celý čas od sjednání koupě až do vyplacení částky za nemovitost se pan Schimmer o nás vzorně staral, vše nám vysvětlil a průběžně nás sám informoval o postupu událostí. Pokud tedy budeme i v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, je pro nás zcela samozřejmé obrátit se znovu na tu Vaši - Next reality Trutnov - a určitě od nás dostanete doporučení i pro celý okruh našich známých. Děkujeme a přejeme spoustu dalších spokojených zákazníků.

Wolfovi Trutnov

Pan Schimmer, vedoucí trutnovské pobočky Next Reality, je člověk na svém místě. S jeho pomocí jsem koupil svůj první byt a byl mi celým procesem maximálně nápomocný. Mohu vyzdvihnout profesionální, lidský přistup, flexibilitu a nepopíratelné zkušenosti ve svém oboru. Děkuji.

Jan Střibrný Trutnov

V životě jsme při našich transakcích potkali řadu realitních makléřů, ale míra Mírovy profesionality je neobvyklá. Pro nás představuje dokonalý koktejl znalostí, zkušenosti, věcnosti, ale i podpory, trpělivosti a respektu. Dekujeme🌹

Renata a Karel Dvořákovi Praha

O panu Schimmerovi jsem se dověděla od kamarádky, jejíž známé prodával dům a byla s jeho prací velmi spokojena, což nyní mohu potvrdit. Ohledně prodejní ceny na mě netlačil, dal mi prostor získat vlastní přehled. Má profesionální i lidský přístup, kdy nemyslí pouze na sebe, byť se to u obchodníků někdy stává. Pan Schimmer se naopak drží principu, aby na stranách klientů došlo ke spokojenosti beze zbytku, proto ho jako makléře realit mohu všem doporučit.

Eva Hurychová Praha

Profesionální a zároveň přátelský přístup, korektní a vstřícné jednání.

MUDr. Michaela Tržická Trutnov

Pan Schimmer pomáhal mně a mým dvěma sestrám prodat dům po otci v podkrkonoší. Všichni bydlíme daleko, např. já v Brně. Přesto díky naprosto profesionálnímu přístupu nikdo nemusel nikam jezdit, pan Schimmer vše s přehledem a rychle zařídil. Více takových lidí do úřadů a firem! Doporučuji všem, kdo potřebují cokoliv v této oblasti služeb zařídit, aby se obraceli na pana Miroslava Schimmera z NEXT REALITY v Trutnově. Děkuji.

Jarmil Javůrek Trutnov

P. Schimmer se nás ujal, když jsme potřebovali prodat po bratrovi celkem dost rychle byt v Horní Olešnici ( my bydlíme v Jirkově u Chomutova). Nikdy jsem RK nevěřila až do doby, kdy jsme měli tu čest poznat p. Schimmera. Musím Vám napsat, že to je člověk na svém místě a Vaše kancelář má ve své firmě opravdový poklad:-) Jeho vystupování, komunikace, jednání, znalosti, ochota se nedá hodnotit jen jedničkou, ale jedničkou s min. 5 hvězdami. Pracoval na plné obrátky, víkendy, večery, když byl na dovolené, prostě kdykoliv jsem chtěla nějaké info, ihned reagoval a vždy mile a příjemně. Vím, že je to jeho práce, ale myslím, že dělá více a toho si velmi cením. Tímto bych chtěla moc poděkovat, že u Vás pracuje takový člověk a poprosím, zda by jste mu nevyslovil ještě jednou Vaším prostřednictvím velkou pochvalu a velké díky. Dopředu moc děkuje Vaše klientka Bundzíková Světlana

Bundzíková Světlana Trutnov

„Pan Miroslav Shimmer nám zajišťoval prodej bytu. Jeho přístup byl přátelský a přitom velmi profesionální a prodej proběhl k naší spokojenosti a bez žádných komplikací. Děkujem“

Víškovi Mostek

Při koupi jsme využili služeb Vaší realitní kanceláře. Myslím si, že nezáleží úplně nejvíce na real. kanceláři jako takové, ale na lidech, kteří v ní pracují. Využili jsme již několikrát služeb různých realitek, ale nikdy jsme se nesetkali s tak profesionálním, odborným a vstřícným přístupem jako nyní s ved. pobočky Trutnov p. Schimmerem Miroslavem. Vždy na náš dotaz okamžitě reagoval, rychle vše vyřizoval včetně detailních informací a obchod dotáhl do konce k naší naprosté spokojenosti.

Manželé Hrdličkovi Trutnov

Profesionalitu pana ředitele Next Reality Trutnov Miroslava Schimmera mohu jen potvrdit. Člověk na svém místě. Pořádně byla prověřena i jeho trpělivost, protože prodej mého pozemku se časově vlekl. Osobně jsem se s ním nikdy neviděla, vše jsme řešili na dálku telefonicky, mailovou a poštovní korespondencí a přesto seriózně. Pozemek byl prodán nakonec za mou ideální cenu. Děkuji.

Irena Stejskalová Trutnov

Při koupi bytu prostřednictvím realitní kanceláře jsem do jednání vstupoval s předsudky a nedůvěrou, a to díky předchozí osobní i profesní zkušenosti s více realitními makléři, byl jsem však mile překvapen profesionalitou přístupu pana Schimmera. Jeho vystupování bylo nejenom milé, ale zejména seriózní a pohotové. Obchod probíhal ku spokojenosti všech zúčastněných stran a co se domluvilo, platilo. Díky této zkušenosti bych pana Schimmera doporučil každému a bez váhání s ním opětovně spolupracoval. Lze jen ocenit jeho evidentní zkušenosti a praxi v oboru.

Jan Sůva Trutnov

Můžeme vřele doporučit pana Shimmera, při prodeji domu vše potřebné zařídil včetně odhlášení odběrů elektřiny a plynu. Byli jsme velmi spokojeni i s ohledem na skutečnost, že bydlíme mimo Trutnov. Pan Schimmer byl velmi vstřícný, ochotný a měl naši plnou důvěru.

Kamila Hrubá Nová Paka

Služeb pana Schimmera jsem využil už dvakrát a vždy nad míru spokojen s přístupem , profesionalitou a 100% odvedenou prací.... pro mně je to "PAN PROFESIONÁL " - jednička mezi makléři. Děkuji

Grof Václav Trutnov

Makléř zcela naplnil a předčil mé očekávání. Práce z jeho stany proběhla ""na klíč"", prakticky jsem se nemusel o nic starat. Příjemné, rozhodné, rychlé a férové jednání vůči mně jako jeho klientovi, tak i směrem k zájemcům o nemovitost. Budu-li v budoucnu potřebovat služby realitky, obrátím se na stejného makléře.

Jaroslav Pekař Trutnov

Pan Miroslav Schimmer pro nás zajišťoval prodej chalupy a práce z jeho stany proběhla takzvaně "na klíč". Nemuseli jsme se téměř o nic starat my, vše potřebné zařídil, což pro nás bylo velmi pozitivní, vzhledem ke vzdálenosti našeho bydliště od prodávané nemovitosti. Příjemné a zároveň profesionální jednání pana Schimmera vedlo k rychlému a úspěšnému prodeji a k naší plné spokojenosti. I v současné době, kdy se trh s nemovitostmi ocitl spíše ve stojatých vodách, mohu tohoto pana makléře všem vřele doporučit.

Martina Vancová Lysá nad Labem

Vynikajici makléř. Byla jsem velice spokojena s jednanim a ochotou pana Schimmera.Po zkušenostech s jinymi makléři toto jednání bylo na 1* a také se koupě uskutečnila.Touto cestou mu moc děkuji.

B.Fidranská Trutnov

Tímto bych chtěl poděkovat Vaši realitní kanceláří za poskytnuté služby při prodeji nemovitosti, zejména děkuji vedoucímu pobočky v Trutnově p. Miroslavu Schimmerovi za poskytnuté služby, ochotu a lidský přístup.

Josef Vrtěna Trutnov