NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. MARCELA ŠEDIVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Prodej domů, bytů, rekreačních a komer. prostorů, pozemků
Praxe: 14 let
O mně:
"Se mnou prodáte svou nemovitost bezpečně a za nejvyšší možnou cenu."

V realitním oboru pracuji od roku 2010. Za svou realitní praxi jsem prodala/pronajala více jak 300 nemovitostí.

Většinu realitních obchodů realizuji především na základě doporučení spokojených klientů, se kterými jsem v uplynulých letech spolupracovala při koupi, prodeji či pronájmu nemovitostí.

Mojí prioritou je osobní přístup ke klientovi a vždy se snažím mým klientům je „Prodat nemovitost bezpečně a za nejvyšší možnou cenu“.
Ve své realitní profesi se pravidelně vzdělávám a učím se od nejlepších profesionálů z oblasti realit.
Svěřte mi Vaši nemovitost, zajistím Vám bezpečný a spolehlivý prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

V současné době jsem ředitelkou kanceláře NEXT REALITY Mladá Boleslav a vedu realitní tým 6 realitní makléřů. Snažím se mé prodejní dovednosti předat našim makléřům a být jim dobrým mentorem. Společně se snažíme našim klientům nabídnout realitní služby na nejvyšší možné profesionální úrovni.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Chtěl bych ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá je velmi sympatická a usměvavá vždy se skvělou náladou. Provedla nás dvěma prohlídkami nemovitosti a každá byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní Šedivé. Ještě jednou moc děkuji.

Lukaš Kubec Mladá Boleslav

Chtěl bych touto cestou ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá po 2 roky doprovázela prodej našeho domu v hodnotě ca. 10 mil. kč v atraktivní lokalitě u Mladé Boleslavi. Provedla nás celou cestou od prvních konzultací, zcela profesionálně pořízené foto- a videodokumentace, přes řadu prohlídek až k podpisu rezervační a prodejní smlouvy, předání nemovitosti a převodu peněz. Celá spolupráce byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná a citlivá. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní M. Šedivé, z mého pohledu si ho více než zaslouží. Blahopřeji Vám, že máte ve firmě takové kompetentní a angažované pracovníky.

M. Klaus / jednatel Digiteq Automotive s.r.o. Mladá Boleslav

Chtěl bych poděkovat paní Marcele Šedivé za pomoc s prodejem bytu, a také za obětavou pomoc s následnými přepisy energií a další administrativou. Za mne velká spokojenost... Velmi děkuji

Martin Groušl Mladá Boleslav

Moc děkuji makléřce paní Šedivé za zprostředkování prodeje domu a za velmi vstřícný přístup. Mohu jen doporučit. Opravdu perfektně odvedené služby na úrovni.

Norbert Bárta Mladá Boleslav

Vše bylo perfektní a rychlé jako vždy. Děkuji

Filip Líhař

Paní Marcelu Šedivou oslovuji ohledně realitních služeb již cca 10 let a za tuto dobu jsem byl vždy s jejím přístupem a vlídným zacházení vždy velmi spokojen.

Mlejnek Mladá Boleslav

Byl jsem celkově velmi spokojen a rád s Vámi v budoucnu budu opět spolupracovat.

Trávníček Martin Mladá Boleslav

Děkujeme. Výkon paní Bc.Marcely Šedivé byl obdivuhodný. Od zpracování inzerátu, až po podpis smlouvy o prodeji. Zájemcům vřele doporučuji, pro její profesionalitu, rychlost a zároveň lidský přístup. Děkujeme také právnímu oddělení .

Michaela Maryšková

chtěl bych pochválit paní Šedivou z Mladé Boleslavi za její přístup, služby a ochotu. Paní Šedivá mi moc pomohla při koupi bytu.

Vondráček Mladá Boleslav

Děkujeme paní Šedivé za velice příjemný a profesionální přístup při prodeji bytu. Rychlé jednání a kompletní servis.

Lukáš M. Mladá Boleslav

Byla jsem moc spokojená se službami realitní kanceláře a s osobním přístupem paní Šedivé.

Renata Premovicová Mladá Boleslav

Děkuji paní Šedivé za zprostředkování koupi bytu. Oceňuji vysokou schopnost prizpůsobit se potřeba obou stran. Znalosti v oboru realit a financování. Poskytování služeb na špičkové úrovni.

Lukas Sustek Mladá Boleslav

Velice jsem byla spokojená s makléřkou Marcelou Šedivou, vždy dokázala poradit a pomoci a vše vyřídila k mé spokojenosti. Tím ji strašně moc děkuji

Jana Dolečková Mladá Boleslav

Jsem maximálně spokojená a ráda využiju I v budoucnu služeb vaší realitní kanceláře. Ráda bych dostávala nabídky bytů v Mladé Boleslavi. Nejvíce by se mi hodilo v Havlíčkově ulici a blízkém okolí. Byt o velikosti 3+1, ráda bych s lidžii, nutný je výtah, hlavně ne byt nad hlavním vchodem.Děkuji

Ilona Hartigová

REFERENČNÍ PRODEJE

Byt 4+kk Turnov Prodej podkrovního bytu o dispozici 4+kk (90 m2) v centru obce Turnov. Nemovitost byla před zahájením prodeje svěřena do rukou naší velmi šikovné bytové designerce, která nám poradila, jak vypíchnout přednosti bytu a díky této profesionální spolupráci se také tato nemovitost příliš dlouho v nabídce neohřála. Ač byl závěr roku a blížily se vánoční svátky, ani toto náročné období neodradilo kupující podepsat rezervační smlouvu den před Štědrým dnem. Kupující si tedy nadělili velmi pěkný vánoční dárek v prostorném vzdušném bytě s pohodlným parkováním a dobru dostupností do centra obce.

zobrazit více

RD 5+kk Ještědská, Bradlec Tento dům o dispozici 5+kk a podlahové ploše 180 m2, se nachází v atraktivní lokalitě Bradlec, v Ještědské ulici (v těsné blízkosti Mladé Boleslavi). Nemovitost je výjimečná díky velmi krásné a opravdu zajímavé zahradě. Jako realitní makléřka jsem u této nemovitosti ocenila především TOP technický stav. Dům si koupila mladá rodina s dvěma dětmi a jistě ocenila prostorové uspořádání domu a velmi pěknou zahradu, jež novým majitelům umožnila odpočinek a relax na jejich opravdu krásné zahradě

zobrazit více

RD 4+kk Březno Velmi pěkný menší dům 4+kk (120 m2), který se nachází v obci Březno (10 minut jízdy autem od Mladé Boleslavi) se rezervoval ani ne za 3 dny poté kdy jsem nabídku umístili na realitní portály. Není se čemu divit. Jeho dominantou je prostorná udržovaná zahrada 1.100 m a velmi pěkný interiér. Klidná lokalita zajistila novým majitelům klidné bydlení, jež určitě noví majitelé z rušného velkoměsta uvítali.

zobrazit více