NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. MARCELA ŠEDIVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: Prodej domů, bytů, rekreačních a komer. prostorů, pozemků
Praxe: 14 let
O mně:
"Se mnou prodáte svou nemovitost bezpečně a za nejvyšší možnou cenu."

V realitním oboru pracuji od roku 2010. Za svou realitní praxi jsem prodala/pronajala více jak 300 nemovitostí.

Většinu realitních obchodů realizuji především na základě doporučení spokojených klientů, se kterými jsem v uplynulých letech spolupracovala při koupi, prodeji či pronájmu nemovitostí.

Mojí prioritou je osobní přístup ke klientovi a vždy se snažím mým klientům je „Prodat nemovitost bezpečně a za nejvyšší možnou cenu“.
Ve své realitní profesi se pravidelně vzdělávám a učím se od nejlepších profesionálů z oblasti realit.
Svěřte mi Vaši nemovitost, zajistím Vám bezpečný a spolehlivý prodej či pronájem Vaší nemovitosti.

V současné době jsem ředitelkou kanceláře NEXT REALITY Mladá Boleslav a vedu realitní tým 6 realitní makléřů. Snažím se mé prodejní dovednosti předat našim makléřům a být jim dobrým mentorem. Společně se snažíme našim klientům nabídnout realitní služby na nejvyšší možné profesionální úrovni.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velice jsem byla spokojená s makléřkou Marcelou Šedivou, vždy dokázala poradit a pomoci a vše vyřídila k mé spokojenosti. Tím ji strašně moc děkuji

Jana Dolečková Mladá Boleslav

Děkuji paní Šedivé za zprostředkování koupi bytu. Oceňuji vysokou schopnost prizpůsobit se potřeba obou stran. Znalosti v oboru realit a financování. Poskytování služeb na špičkové úrovni.

Lukas Sustek Mladá Boleslav

Děkujeme paní Šedivé za velice příjemný a profesionální přístup při prodeji bytu. Rychlé jednání a kompletní servis.

Lukáš M. Mladá Boleslav

Paní Marcelu Šedivou oslovuji ohledně realitních služeb již cca 10 let a za tuto dobu jsem byl vždy s jejím přístupem a vlídným zacházení vždy velmi spokojen.

Mlejnek Mladá Boleslav

Děkujeme. Výkon paní Bc.Marcely Šedivé byl obdivuhodný. Od zpracování inzerátu, až po podpis smlouvy o prodeji. Zájemcům vřele doporučuji, pro její profesionalitu, rychlost a zároveň lidský přístup. Děkujeme také právnímu oddělení .

Michaela Maryšková

Byl jsem celkově velmi spokojen a rád s Vámi v budoucnu budu opět spolupracovat.

Trávníček Martin Mladá Boleslav

Chtěl bych poděkovat paní Marcele Šedivé za pomoc s prodejem bytu, a také za obětavou pomoc s následnými přepisy energií a další administrativou. Za mne velká spokojenost... Velmi děkuji

Martin Groušl Mladá Boleslav

Chtěl bych touto cestou ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá po 2 roky doprovázela prodej našeho domu v hodnotě ca. 10 mil. kč v atraktivní lokalitě u Mladé Boleslavi. Provedla nás celou cestou od prvních konzultací, zcela profesionálně pořízené foto- a videodokumentace, přes řadu prohlídek až k podpisu rezervační a prodejní smlouvy, předání nemovitosti a převodu peněz. Celá spolupráce byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná a citlivá. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní M. Šedivé, z mého pohledu si ho více než zaslouží. Blahopřeji Vám, že máte ve firmě takové kompetentní a angažované pracovníky.

M. Klaus / jednatel Digiteq Automotive s.r.o. Mladá Boleslav

Jsem maximálně spokojená a ráda využiju I v budoucnu služeb vaší realitní kanceláře. Ráda bych dostávala nabídky bytů v Mladé Boleslavi. Nejvíce by se mi hodilo v Havlíčkově ulici a blízkém okolí. Byt o velikosti 3+1, ráda bych s lidžii, nutný je výtah, hlavně ne byt nad hlavním vchodem.Děkuji

Ilona Hartigová

Moc děkuji makléřce paní Šedivé za zprostředkování prodeje domu a za velmi vstřícný přístup. Mohu jen doporučit. Opravdu perfektně odvedené služby na úrovni.

Norbert Bárta Mladá Boleslav

chtěl bych pochválit paní Šedivou z Mladé Boleslavi za její přístup, služby a ochotu. Paní Šedivá mi moc pomohla při koupi bytu.

Vondráček Mladá Boleslav

Byla jsem moc spokojená se službami realitní kanceláře a s osobním přístupem paní Šedivé.

Renata Premovicová Mladá Boleslav

Vše bylo perfektní a rychlé jako vždy. Děkuji

Filip Líhař

Chtěl bych ocenit a pochválit realitní makléřku paní Marcelu Šedivou. Paní Šedivá je velmi sympatická a usměvavá vždy se skvělou náladou. Provedla nás dvěma prohlídkami nemovitosti a každá byla nejen profesionální, ale i lidsky příjemná. Paní Šedivá byla v případě potřeby kdykoli k dispozici i v nestandardních časech jako večery nebo víkendy. Chtěl bych vás tímto požádat, zdali byste zvážil možnost nějakého ocenění paní Šedivé. Ještě jednou moc děkuji.

Lukaš Kubec Mladá Boleslav

REFERENČNÍ PRODEJE

Byt 4+kk Turnov Prodej podkrovního bytu o dispozici 4+kk (90 m2) v centru obce Turnov. Nemovitost byla před zahájením prodeje svěřena do rukou naší velmi šikovné bytové designerce, která nám poradila, jak vypíchnout přednosti bytu a díky této profesionální spolupráci se také tato nemovitost příliš dlouho v nabídce neohřála. Ač byl závěr roku a blížily se vánoční svátky, ani toto náročné období neodradilo kupující podepsat rezervační smlouvu den před Štědrým dnem. Kupující si tedy nadělili velmi pěkný vánoční dárek v prostorném vzdušném bytě s pohodlným parkováním a dobru dostupností do centra obce.

zobrazit více

RD 5+kk Ještědská, Bradlec Tento dům o dispozici 5+kk a podlahové ploše 180 m2, se nachází v atraktivní lokalitě Bradlec, v Ještědské ulici (v těsné blízkosti Mladé Boleslavi). Nemovitost je výjimečná díky velmi krásné a opravdu zajímavé zahradě. Jako realitní makléřka jsem u této nemovitosti ocenila především TOP technický stav. Dům si koupila mladá rodina s dvěma dětmi a jistě ocenila prostorové uspořádání domu a velmi pěknou zahradu, jež novým majitelům umožnila odpočinek a relax na jejich opravdu krásné zahradě

zobrazit více

RD 4+kk Březno Velmi pěkný menší dům 4+kk (120 m2), který se nachází v obci Březno (10 minut jízdy autem od Mladé Boleslavi) se rezervoval ani ne za 3 dny poté kdy jsem nabídku umístili na realitní portály. Není se čemu divit. Jeho dominantou je prostorná udržovaná zahrada 1.100 m a velmi pěkný interiér. Klidná lokalita zajistila novým majitelům klidné bydlení, jež určitě noví majitelé z rušného velkoměsta uvítali.

zobrazit více