NAPIŠTE ŘEDITELI

Ing. ONDŘEJ BAHENSKÝ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Vedoucí pobočky

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Oceňuji práci Ing. Bahenského, zejména jeho osobní a profesionální přístup. S jeho pomocí proběhl prodej domu bez stresu a zbytečného zdržování. Děkujeme!

Olga Zmátlová Pardubice

Dobrý den chtěla bych poděkovat realitní kanceláři nextreality zvláště panu Bahenskému za profesionální přístup prodeje bytu. Děkuji a mohu je on doporučit.

Hana Tricari Čáslav

Pan Bahenský, makléř, je korektní, vstřícný a vždy dochvilný. Díky jeho umu jsme prodali nemovitost rychle a bez problémů. Díky za práci. Strnadovi

Věra a Martin Strnadovi Svitavy

Předpokládal jsem, že koupě bytu bude hektická a náročná procedura. Díky panu Bahenskému tomu tak nebylo. Od předváděcí schůzky přes podpis smluv, vše proběhlo bez problémů. Za celou spolupráci děkujeme!

Tomáš Knejp Pardubice

Pana Bahenského mohu jen doporučit, rychlý a bezproblémový prodej nemovitosti, profesionální přístup.

Pavel Richter Luže

Chtěla bych touto cestou poděkovat a zároveň i doporučit p.Bahenského, skvělý profesionální i lidský přístup, vždy mi vše vysvětlil, rozhodně doporučuji.

Jaroslava Heilová Chvaletice

Chtěli bychom poděkovat panu Ing. Bahenskému a zároveň ho tímto doporučit. Nákup nemovitosti proběhl v přátelském duchu. Oceňujeme zvláště vstřícný a aktivní přístup. Je to člověk na svém místě, který dozajista zvyšuje profesionálnost a důvěryhodnost firmy NEXT REALITY.

Jan Paščenko Čáslav

Bez realitní kanceláře Next reality si neumím prodej mého bytu představit. Chci poděkovat Ing. Ondřeji Bahenskému za profesionální přístup, odborné rady a bezproblémový prodej bytu v Pardubicích. Při další příležitosti se na něj určitě znovu obrátím.

Ing. Lenka Andrýsová Litovel

Výborná spolupráce a profesionální přístup.

Řezník lubomir Starkoč

S panem Bahenským byla radost spolupracovat. Vstřícně zvedal telefony a odpovídal na mé otázky v jakýkoli den v jakoukoli hodinu. Nákup nemovitosti proběhl naprosto hladce a rychle.

Adam Boháč Pardubice

Oceňujeme vstřícnost, slušnost a ochotu při jednání. Díky rychlému jednání proběhla celá transakce rychle a bez problémů. Děkujeme a upřímně doporučujeme Ing. Bahenského všem, kteří mají zájem o reality prostřednictvím Next reality.

Oldřiška Hazafyová Říčany/Licoměřice

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému prodeji moji nemovitosti. Mohu jeho služby doporučit.

Jana Kaplanová Letohrad

Koupě objektu probíhala v klidné a vstřícné atmosféře, bez zbytečného zdržování. Všechny informace i odpovědi na mé otázky pan Ing. Bahenský neprodleně nebo po zjištění od kompetentních subjektů zodpověděl.

Jaroslava Fajtová Zruč nad Sázavou

Musím říct ze jsem s panem Bahenským velice spokojen. Vstřícnost a rychlost by mohla být jeho motem. Vždy když jsem potřeboval nějakou informaci nebyl problém kontaktovat a hned byla odpověď. Za mě doporučuji

Patrik Vojáček Kunvald

Na základě vlastní zkušenosti si dovoluji všem dalším zájemcům doporučit NEXT reality, zejména pak spolupráci s p. Ing. Bahenským - oceňuji zejména jeho rychlost a způsob jednání, přímočarost, příjemné vystupování, vzájemnou komunikaci, profesionalitu i zkušenost s výběr potenciálně vhodných zájemců o pronajímanou nemovitost. Doporučuji.

Petr Coufal Litomyšl

100% profesionalita, komunikativnost a vstřícnost. Z mé strany naprostá spokojenost.

Jan Bureš Licoměřice

Nejlepší makléř ve východních Čechách, pokud bych šel do koupi nebo prodeje tak jedině s p. Bahenským

Martin Briš Pardubice

S panem Ing,. Bahenským se mi velmi dobře spolupracovalo. Jeho profesionální a lidský přístup s přihlédnutím na moje požadavky vedl k rychlému nákupu nemovitosti. Mohu jen a jen jeho služby doporučit 👌.

Lucie Rostlapilova Pardubice