NAPIŠTE ŘEDITELI

JAN KMONÍČEK

Hodnocení: SKVĚLÉ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Velice dobrá spolupráce a perfektní servis. Všeobecná spokojenost s panem Kmoníčkem. Děkuji

Herian Karel Pardubice

Po mamince jsme společně se sestrou a bratrem podědili nemovitosti v Chrudimi. Vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli pro prodej, na doporučení známých jsme oslovili Vaši realitní kancelář konkrétně pana Jana Kmoníčka. I přes jeho mládí jsme byli mile překvapeni profesionálním jednáním a velmi lidským přístupem k nám všem. Můžeme jen doufat, že v této profesi vydrží a uspěje i nadále, neboť má dar příjemného vystupování a vcítění se do problémů svých klientů. Děkujeme.

Melanie Heroldová, Veronika Šreková a Rostislav Maindl Pardubice

Rozhodli jsme se prodat byt z pozůstalosti. Chtěli jsme si jej prodat sami, bez realitky. Kromě několika zájemců se na náš inzerát ozývali i makléři mnoha realitek. Od jedné i asi 10 lidí. Všichni až na jednoho byli poměrně agresivní a to na nás nebylo. Přesto nás zaujal jeden, který mluvil rozumně, nic nesliboval a nestavěl vzdušné zámky. Domluvili jsme si schůzku s tím, že si nemovitost prohlédne a prověří, jestli je námi požadovaná cena adekvátní. Shodli jsme se a domluvili, že na den, kdy jsme měli prohlídky bytu přivede nezávisle i své zájemce. Nakonec slovo dalo slovo a dohodli jsme se jeho zájemci na koupi. To co následovalo pak v podání pana Kmoníčka byla pro nás prakticky bezstarostná záležitost. Všechno papírování, převody v katastru a následně i peněz a předání bytu proběhlo bez nejmenších problémů a starostí. Díky moc, milý Jane a držíme pěsti štěstí do další práce.

Manželé Plaňanských Pardubice

Prodával jsem svůj byt. Představu jsem měl ale pan Kmoňíček mě mile překvapil ! Perfektní vzhled, vystupování ale hlavně jednáním. Pokud bude někdo v mém okolí prodávat nemovitost pan Kmoňíček je jasná volba.

Petr Kohoutek Pardubice

Vstřícné ,ochotné a spolehlivé jednání při prodeji bytu, za mě můžu jen doporučit.

Dita Bogušovská Pardubice

Na jaře letošního roku jsem prodávala být v Polabinách. Kontaktoval mě váš makléř pan Kmoníček a domluvili jsme se na spolupráci. Ráda bych zde vyjádřila svou velkou spokojenost ze spolupráce. Vše, na čem jsme se domluvili dodržel, poskytl mi rady, když jsem v něčem tápala, hodně věcí zařídil. Chtěla bych mu touto cestou poděkovat. Přeji vám vše dobré, hodně spokojených zákazníků.

Naděžda Volková Pardubice

Spolupráce s panem Kmoníčkem byla bezvadná. Je spolehlivý, empatický a vždy dokázal řešit každou nenadálou situaci. Kdykoli bylo potřeba, vše trpělivě vysvětloval. Je dobré, když víte, že máte někoho spolehlivého, pokud potřebujete vyřešit těžké a náročné situace. Pro mě je tím člověkem pan Kmoníček. Mohu doporučit i přátelům.

Jana Hudečková Pardubice

Příjemné jednání, rychlý prodej nemovitosti. Doporučuji

Antonín Weinrich Pardubice

Chtěl bych touto cestou poděkovat za pomoc s prodejem bytu po rodičích v Pardubicích panu Kmoníčkovi, který byl velice laskavý, co slíbil splnil, vše dohodnuté se naplnilo, jeho jednání bylo na úrovni a moc příjemné. Snažil se a děkuji moc za jeho pomoc.

Josef Herian Pardubice

Spolupráce s panem Kmoníčkem z NEXT REALITY byla bezvadná. Je spolehlivý, empatický, vždy dokázal řešit každou nenadálou situaci. Kdykoli bylo potřeba, vše trpělivě vysvětloval. Je dobré, když víte, že máte někoho spolehlivého, pokud potřebujete vyřešit těžké a náročné situace. Pro mě je tím člověkem pan Kmoníček. Mohu doporučit i přátelům.

Zdeněk Hudeček Pardubice

Chtěla bych poděkovat panu Janu Kmoníčkovi, který mi pomohl s prodejem domu v Pardubicích. Spolupráce s ním byla vždy na vysoké úrovni. Má velice slušné vystupování a co řekl, vždy splnil. Dům k prodeji připravil a vyřídil potřebné věci. Za jeho profesionální přístup mu moc děkuji a přeji mnoho úspěchů.

N. Zelenková Pardubice

S makléřem Honzou jsme začali v letě 2018, měli jsme novostavbu RD a potřebu se přestěhovat za školou a kroužky. Našel kupce a prodej za nás vyřešil. Pak předvedl naprosto husarský kousek. Řekli jsme mu , kde chceme bydlet (zadali jsme 3 ulice poblíž centra Pardubic) a on tam do 3 týdnů našel dům, který jsme koupili. Když bylo něco hodně složitého, vyřešil to s panem Mrňákem (majitel RK), kterému taky děkujeme. Po dobu poměrně zdlouhavých námluv jak s prodávajícími tak i kupujícím jsme měli pocit, že pan Makléř pracuje jen pro nás, konstruktivně, bez odkladů.. Panu Kmoníčkovi fandíme v jeho dráze realitního makléře!

Markéta Fikarová, Jan Fikar Pardubice

Pan Kmoníček předvedl profesionální přístup a byt prodal navzdory ne úplně příznivým podmínkám. Panu Kmoníčkovi jsme popřáli mnoho úspěchů v další práci.

Martin Slezák