NAPIŠTE ŘEDITELI

TOMÁŠ GREC, MPA

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel
Specializace: dev. projekty, rezidenční nemovitosti, výkupy a mediace sporů
Praxe: 22 let
Jazyková vybavenost: Anglický jazyk
O mně:
„Podnikám ve financích a realitách již od roku 2003. Vždy bylo cílem mým i mých kolegů kultivovat trh a maximálně vycházet vstříc potřebám našich klientů a spolupracovníků. Proto jsem se rozhodl pro spolupráci se značkou NEXT reality, která splňuje vše, co očekávám od moderní firmy 21.století na realitním trhu a umožňuje našim klientům i kolegům v kanceláři realizovat profesionální službu.

citát: „Do míst, kam stojí za to dojít, žádné zkratky nevedou." – Beverly Sills

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Vstřícné a hlavně rychlé vyřízení. A pokud jsem potřebovala poradit, vždy pomohli.

Jana Krupičková Praha

Vše proběhlo ke spokojenosti. Děkuji

František Smrčka

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

Prodej mého bytu jsem svěřil panu Tomáši Grecovi a udělal jsem dobře. Má zcela profesionální přístup, je maximálně ochotný, vstřícný a odborníkem ve svém oboru. Plně jsem mu mohl důvěřovat po celou dobu realizace prodeje mé nemovitosti, která byla díky jeho zkušenostem, rychle vyřízena.

Jiří Ženatý Praha

Mnohokrát děkuji panu Tomáši Grecovi za profesionální, rychlé a vstřícné jednání při nákupu bytu. Byl jsem naprosto spokojen. Výborná práce!

Jan Jedlička Praha

S Tomášem Grecem jsem spolupracoval při prodeji dvou mých bytů v Praze. Oba byty jsem prodával v mimořádně obtížné době, kdy se prodej nemovitostí na trhu téměř zastavil. Nadto se v obou případech jednalo o poměrně drahé a hůř prodejné nemovitosti. Tomáš však dokázal oba byty během pár měsíců prodat za předem dohodnutou. Jednání bylo ve všech ohledech velice rychlé, jasné a profesionální. Tomáš patří mezi skutečné profesionály ve svém oboru.

Tomáš Bodnar Praha