NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. OLGA PROCHÁZKOVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
O mně:
Mým krédem je slušné a férové jednání. Věřím, že příjemná komunikace a důvěra jsou základem pro dlouhodobou spolupráci. Poskytuji nadstandardní služby v oblasti realit jako jsou služby pro malé a střední developery nebo také mediace majetkových sporů. Prodej nemovitostí vnímám jako nekonečnou zábavu s velkou mírou odpovědnosti.

V současné době pracuji jako manažerka pobočky NEXT REALITY Lužiny. Moji kolegové sdílí stejný entusiasmus a společně se podílíme na zajímavých projektech. Úspěšně prodáme, pronajmeme, ale i vyhledáme jakýkoliv typ nemovitostí dle zadání klienta.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Děkuji za zprostředkování pronájmu, vše proběhlo rychle, efektivně a profesionálně. S výsledkem jsem velice spokojen a vřele doporučuji využití Vašich služeb.

Pavel Kubišta Praha 5

Dobrý den, Rád bych pochválil paní Olgu Procházkovou touto cestou, kéž by bylo více takových makléřů, rychlá, přesná, pečlivá, zodpovědná, co více dodat... Děkuji moc s prodejem nemovitosti.

Jan Veltruský Breznice

Mnohokrát děkuji za spolupráci při pronájmu našich prostor. Velmi jsme ocenili rychlost, profesionalitu i lidský přístup při poskytování realitní služby. V budoucnu se na Vás určitě rádi obrátíme znovu.

Ladislav Š. Praha

Chtěl bych touto cestou poděkovat za profesionální práci paní Procházkové. S prodejem nemovitosti si poradila na výbornou. Můžeme doporučit.

Jiří Hrubý Beroun

Za mne můžu říct, že jste odvedli opravdu skvělou práci. Byla jsem nadšená z lidského přístupu a profesionality. Na začátku jsem měla obavy jak to bude všechno probíhat, ale to bylo naprosto zbytečné. Když jsem se potřebovala na něco zeptat, tak mi bylo vše jasně a srozumitelně vysvětleno. Moc bych chtěla jmenovitě poděkovat paní Procházkové a panu Sýkorovi, bez kterých bych to nezvládla. Určitě vás budu doporučovat.

Alexandra Halašová Praha

Byl jsem zcela spokojen. Zůstanou-li služby Vaší kanceláře na stejné úrovni, využiji jich v budoucnu s radostí opět.

Waldemar Grutke Praha

Perfektní spolupráce, naprostá spokojenost. Příští pronájmy jedině s Mgr. Procházková.

Ivan Latowski Hostivice

Dekuji vrele za spolupraci s pani Olgou Prochazkovou, predevsim za spolehlivost, profesionalitu a duveru, kterou jsem v ni mela. Byla to dobra volba.

Ingrid Tuhackova Praha

Rád bych zde velice kladně ohodnotil spolupráci s pí. Mgr. Olgou Procházkovou, za velice rychlé zprostředkování pronájmu bytu, které proběhlo v době 38 hodin od prvotní prohlídky, do podpisu smlouvy a předání bytu. Vše bylo realizováno díky vstřícnosti, rychlosti a schopnosti pí. Mgr. Procházkové. Je to osobnost na svém místě a v budoucnu to bude právě ona, kterou oslovím při pomoci s nemovitostmi. Moc Děkuji.

Radek Mára Praha 9

Perfektní spolupráce s paní Olgou Procházkovou. Když bylo potřeba něco navíc, vždy vyhověla na 100 procent a komunikace byla úžasná. Vše zařídila podle mých představ a děkuji za ochotu a vstřícnost. Určitě kdybych chtěl opět něco zařídit ohledně koupě či prodeje, tak jedině s paní Olgou Procházkovou děkuji moc.

Martin Zeman Tanvald

Olga Procházková je profesionál každým coulem. Rychlé, vstřícné a konstruktivní jednání je její samozřejmostí. Komunikace skvělá, zdá se 24 hodin denně :). Pokud bych si vybírala znovu makléře či poradce v rámci realit, rozhodně bych neváhala a paní Olga Procházková by byla volbou číslo 1.

Miloslava Jansonová Praha

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Mgr. Procházkové za její naprosto perfektní práci. Vyzdvihuji maximální profesionalitu, férovost, ochotu a vstřícnost.

Radka V. Mladá Boleslav

Setkání s Olgou Procházkovou byla náhoda (v cukrárně jsem vyslechla od vedlejšího stolu její rozhovor s klientem a přehodnotila svůj názor na realiťáky). Šťastná náhoda. Upřímná, férová, pracovitá i na Silvestra. Ačkoli do naší spolupráce zasáhla inflace a realitní krize, zvládla to jako úhoř, tedy čistě a hladce. Klobouk dolů. Už spolu vymýšlíme další akci, realiťáka už neměním. Olgo, děkuji moc. Byla to fuška😉

Zuzana Kocurová Hostivice

REFERENČNÍ PRODEJE

Byt 3+kk, 125m2, Hanusova, Praha 4-Michle

zobrazit více

Prodej pozemku v Jizerských horách

zobrazit více