NAPIŠTE ŘEDITELI

Bc. ANNA HATLAPATKOVÁ

Hodnocení: EXCELENTNÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Ředitel kanceláře - jednatel

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Se službami jsme byli opravdu spokojeni. Služby paní Hatlapatkové byly rychlé a profesionální.

Eva Hrochová

S paní Hatlapatkovou při prodeji bytu jsem byl nadmíru spokojen. Profesionální přístup a hlavně jednání. Je to paní makléřka na správném místě. Vše profesionálně vysvětlila a vše měla vždy důkladně připravené. Prodej proběhl bez jakékoliv komplikace. Paní Hatlapatkovou velice doporučuji :)

Jakub Radiměřský Brno

Paní Hatlapatková je člověk na svém místě. Nejenže své práci rozumí, baví ji ale je obdařena empatií a slušností a to je dnes bohužel ne zcela automatický jev”. Naši rodinu čekají velké životní změny a díky exkluzivním službám, které si paní makléřka snad ani neuvědomuje toto všechno zvládáme bez stresu . Velice ráda paní Hatlapatkovou doporučuji😊👍

Naďa Soukupová Praha- východ

Paní Hatlapatkova je člověk na pravém místě a dělá svou práci především pro klienty, aby oni byli s její prací spokojeni. Je to realitní makléřka, která dokázala prodat náš byt i v době, kdy jsem si myslela, že to nepůjde zas tak rychle a snadno a s její pomocí se neskutečné stalo reálným. Je to profesionálka, která své práci rozumí a ví, co je potřeba, aby klienti s její prací byli spokojeni, a proto je to podle mého názoru jedna z mála realitních makléřů, kteří si svou provizi opravdu zaslouží. Pokud bych někdy v budoucnu znovu potřebovala služby realitního makléře, obrátila bych se opět s prosbou o pomoc právě na paní Hatlapatkovou.

Beata Velflova Olomouc

Ráda bych touto cestou poděkovala paní Hatlapatkové. Byla jsem velmi spokojená s jejím vstřícným přístupem, ochotou ve všem poradit, pomoci a dotáhnout do zdárného konce koupi domečku. Vše probíhalo v příjemném a přátelském duchu. Paní Hatlapatková je profesionálka s bohatými zkušenostmi a všem vřele doporučuji spolupráci s ní.

Hana Gayerová Rebešovice

Dobrý den, paní Hatlapatkovou můžeme jenom doporučit. Její profesionální přístup, poctivost, přehled v dané problematice i ochota zařídit pár věcí nad rámec svých povinností nám dopomohli k vysněnému bydlení. Doslova nás nadchl její lidský, milý přístup a férovost, jenž je v realitách spíše zvláštností. Dokázala běh věcí urychlit i všem zúčastněným dobře poradit. Jsme moc rádi, že jsme narazili právě na ni.

Jan Hrnčíř Šenov

Vše proběhlo v naprostém pořádku a profesionálně.

Hanuš Krawczyk