NAPIŠTE ŘEDITELI

Dr. JOSEF MRŇOUS

Hodnocení: VYNIKAJÍCÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Specializace: Prodej nemovitostí
Praxe: 14 let
Jazyková vybavenost: Angličtina, Francouzština, Ruština, Italština
O mně:
V realitách pracuji od roku 2010. V mých předchozích pracovních aktivitách jsem hodně využíval znalostí psychologie a jazyků, pracoval jsem několik let v zahraničí a tyto zkušenosti se snažím ve své praxi zúročit. Nesnáším arogantní jednání, proto můj přístup ke klientovi je lidský, upřímný a poctivý.

Práce realitního makléře mě baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, dělám videoprohlídky, používám dron, pracuji na sociálních sítích. Veškerou činnost směřuji k tomu, aby byl zákazník spokojen. Proto se snažím jít s dobou, neustále se vzdělávat a využívat možnosti nových technologií. Úspěšně jsem složil certifikační zkoušku.

Jsem zkušený makléř, zprostředkoval jsem prodej a pronájem zhruba dvou set nemovitostí od luxusních domů, bytů, velkých pozemků, po chaty, chalupy a usedlosti v rozvalinách. Umím poradit a zároveň dát klientovi pocit, že je pro mě důležitý, že mi záleží na tom, aby služba, kterou pro něj dělám, byla profesionální, aby byl přesvědčen, že odměna za dobře odvedenou práci mi právem náleží.

Dbám na své dobré jméno a pověst. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. Proto také naprostá většina mých obchodů a zakázek je na doporučení klientů.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Dobrydobry

Šárka Matoušová

Velmi děkuji za zajištění prodeje nemovitosti a vyřízení všech souvisejících záležitostí. Pana Mrňousem mohu doporučit, jeho přístup byl velmi profesionální a zároveň lidský, jednání bylo efektivní a rychlost prodeje mě mile překvapila.

Šárka Mullerová Praha

Ráda bych poděkovala panu Dr.Mrňousovi za skvěle odvedenou práci. Prodej bytu byl velice rychlý, domluva vždy perfektní. Můžu všem vřele doporučit.

Šárka Matoušová Praha

Pana Mrňouse mohu vřele doporučit. Má zkušenost s ním je naprosto pozitivní. Pan Mrňous je vždy velmi ochotný, spolehlivý, zodpovědný, komunikativní a zdvořilý. Když se objeví příležitost, jak pomoci, poradit nebo něco zařídit, nikdy neváhá a udělá maximum k Vaší spokojenosti. S panem Mrňousem mám zkušenost jako kupující nemovitosti, kterou prodával jinému zákazníkovi, tak i jako přímý zákazník, kdy zařizoval pronájem mého bytu. V obou případech pan Mrňous naprosto předčil veškerá má očekávání a spolupráce s ním je radostí. Pane Mrňousi, velice Vám děkuji za veškerou Vaší pomoc a těším se na naší další spolupráci.

Marcela Toševová Kladno

Jako vždy super práce!

Českomoravský realitní fond

Pan Dr. Mrňous byl velice vstřícný a příjemný. Během celé spolupráce nám poskytoval kvalitní informace o průběhu prodeje nemovitosti. Vážíme si jeho profesionality i lidského přístupu. Přes komplikovanost situace docílil prodeje. Byla to naše nejlepší zkušenost s realitní kanceláří. Jsme rádi, že mu můžeme touto cestou poděkovat.

Radomíra Málková Poděbrady

Ráda bych poděkovala touto cestou naprosto úžasnému a 100% profesionálovi a zároveň báječnému a obětavému člověku, díky kterému se mi splnil sen. Pana Mrňouse znám už pár let a už mi velmi úspěšně prodal 3 nemovitosti, vždy s naprostou profesionalitou a zároveň lidským a milým přístupem. Vždy a kdykoliv byl ochotný poradit a pomoci i když zvláště v posledním případě to nebylo jednoduché. Jeho přístupem se vše podařilo a ještě mě podpořil, když už jsem ani nedoufala. Díky němu máme vysněný domeček. Až budu prodávat další nemovitosti nebudu ani trochu váhat a opět se s důvěrou na něho obrátím. Moc Vám děkujeme a moc si vážíme Vaší skvělé práce.

Jana Jarolímová Praha 4

S vyřízení prodeje mé nemovitosti jsem byla velmi spokojená. Přístup pana Mrňousé byl velmi efektivní a jednání s ním bylo vždy přijemné

Jana Porybná

Dr. Mrňouse mohu jen doporučit. Je velice seriózní, spolehlivý a ochotný. Je vidět, že tuto profesi vykonává rád. Vyřešil i neočekávané problémy při prodeji nemovitosti a zajistil její prodej k mé plné spokojenosti. Je makléřem na svém místě.

Martina J. K. Vary

Na p. Dr. Mrňouse jsem se po velice dobrých zkušenostech s předchozím prodejem jiné nemovitosti opětovně obrátila a opět jsem byla velice spokojená. P. Dr. Mrňous je skutečně velice zkušený makléř se seriózním jednáním. Mohu jen jeho osobu makléře doporučit.

Martina Jandová