NAPIŠTE ŘEDITELI

NEXT REALITY HORIZONT

Horská 634, Trutnov 541 01
zobrazit na mapě
Pobočka je nezávisle provozována společností Dobrá realitka Trutnov, s.r.o. IČ: 21857318 a využívá ochrannou známku NEXT REALITY. Makléři této pobočky jsou samostatní podnikatelé podnikající na základě živnostenského listu. Účet pobočky určený pro rezervační poplatky: 7836522011/5500
PRÁVĚ ZAVŘENO
Pondělí
09:00 - 17:00
Úterý
09:00 - 17:00
Středa
09:00 - 17:00
Čtvrtek
09:00 - 12:00
Pátek
09:00 - 17:00
Sobota
zavřeno
Neděle, svátky
zavřeno

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Vstřícné a hlavně rychlé vyřízení. A pokud jsem potřebovala poradit, vždy pomohli.

Jana Krupičková Praha

Mnohokrát děkuji panu Tomáši Grecovi za profesionální, rychlé a vstřícné jednání při nákupu bytu. Byl jsem naprosto spokojen. Výborná práce!

Jan Jedlička Praha

Prodej mého bytu jsem svěřil panu Tomáši Grecovi a udělal jsem dobře. Má zcela profesionální přístup, je maximálně ochotný, vstřícný a odborníkem ve svém oboru. Plně jsem mu mohl důvěřovat po celou dobu realizace prodeje mé nemovitosti, která byla díky jeho zkušenostem, rychle vyřízena.

Jiří Ženatý Praha

Příjemný a sympatický makléř. Důsledný a precizní přístup k práci. Člověk na svém místě. 100% doporučuji. Rychlé a jasné jednání.

Pavla Syřišťová Smidary

Velmi ochotný a vstřícný makléř. Zároveň příjemný a milý člověk. Velice profesionální přístup k potřebám klienta. Vřele doporučuji. 🙂

Jana Vitáčková Hořice

Velice děkuji Tomáši Grecovi, Tomáši Böhmovi a dalším pracovníkům Next Reality za rychlé a hlavně vysoce profesionální zpracování ocenění nemovitosti. Z mé strany bylo třeba dodat jen to nejnutnější, vše ostatní pánové zařídili. Jasné, rychlé, vstřícné a profi. Skvělá práce.

Jan Tolar Praha

S Tomášem Grecem jsem spolupracoval při prodeji dvou mých bytů v Praze. Oba byty jsem prodával v mimořádně obtížné době, kdy se prodej nemovitostí na trhu téměř zastavil. Nadto se v obou případech jednalo o poměrně drahé a hůř prodejné nemovitosti. Tomáš však dokázal oba byty během pár měsíců prodat za předem dohodnutou. Jednání bylo ve všech ohledech velice rychlé, jasné a profesionální. Tomáš patří mezi skutečné profesionály ve svém oboru.

Tomáš Bodnar Praha

Vše proběhlo ke spokojenosti. Děkuji

František Smrčka

VEDENÍ POBOČKY

ASISTENT/KA

REALITNÍ MAKLÉŘI