NAPIŠTE ŘEDITELI

Mgr. PETR PUCHMERTL

Hodnocení: VYNIKAJÍCÍ!
pro více informací klikněte zde:
https://www.nextreality.cz/hodnoceni-makleru
Realitní makléř
Praxe: 28 let
O mně:
Má zkušenosti v realitách od roku 1996, vedoucí týmu NEXT REALITY CENTRAL, zakládá si na hodnotách férovosti a rovného přístupu.

Primární je vždy pomoci klientovi se zvládnutím celé situace, respektování jeho životního příběhu a ne udělat obchod za každou cenu.

Dobře se vyzná ve financích souvisejících s problematikou prodeje nemovitosti, je schopný poskytnout komplexní rozsah služeb.

REFERENCE NAŠICH KLIENTŮ

Spolupracovala jsem s panem Mgr. Petrem Puchmertlem na prodeji ideální poloviny rodinného domu. Nemohla jsem si vybrat báječnějšího člověka a také odborníka k tomuto nelehkému úkolu. Situace byla komplikovaná špatnou komunikací s druhým spoluvlastníkem nemovitosti a také částečně ztížená mojí fyzickou nepřítomností, neboť žiji ve Velké Británii. Pan Mgr. Puchmertl dokázal nejen navázat dobré vztahy s druhou stranou, ale také mě podpořit psychicky a dodal mi potřebný optimismus a víru, že vše dobře dopadne. Mohu říci, že se díky panu magistrovi situace zvládla výborně, na základě inzerce se velmi rychle našel solidní kupec a celá transakce proběhla bez problémů. Ještě jednou tímto panu magistrovi ze srdce děkuji.

Lenka Stromski Ipswich, UK

Dobrý den, chtěl bych poděkovat panu Puchmertlovi za prodej mojí nemovitosti, byl to z jeho strany profesionální přístup.

Pavel Křemen Praha

V roce 2016 jsem jako soudní znalec prováděl ocenění bývalého autoservisu v Čáslavi. Práce byla objednaná panem Mgr. Petrem Puchmertlem. Spolupráce při prováděném ocenění byla velmi dobrá. V budoucnu budu rád, pokud bude spolupráce i nadále pokračovat.

Josef Liška Praha

Pan Mgr. Petr Puchmertl se mi maximálně věnoval při prodeji nemovitosti. Jeho přístup byl příjemný, vstřícný, seriózní, snažil se mi dobře poradil. Byla jsem s jeho službami spokojená. Budu-li ještě v budoucnu potřebovat realitní služby, určitě se obrátím na pana Puchmertla.

Dagmar Holečková Praha

Mou transakci měl na starosti realitní makléř pan Puchmertl. Mohu potvrdit, že jeho služby byly maximálně profesionální. S jeho celkovým přístupem k projednávání akvizice jsem byla maximálně spokojená.

Hana Šantrochová Praha

Chtěla bych touto cestou především poděkovat panu Petrovi Puchmertlovi, který v minulém roce zprostředkoval prodej našeho pozemku v Berouně, který nebyl jednoduchý a vlekl se po dobu mnoha let. Jeho přístup byl vysoce profesionální, ale přitom zdvořilý, velmi osobní a přátelský. Bylo nám jasné, že se můžeme na něho absolutně spolehnout. Jsem podnikatelka a věřím že na takových kvalitních lidech stoji prosperita každé firmy. Ještě jednou děkuji za celou moji rodinu a mohu tohoto pána vřele doporučit každému vašemu zákazníkovi.

Kateřina Schwippelová Praha

S Petrem Puchmertlem jsme absolvovali několik prodejů (byt, chata, chalupa) a konzultačně i nákup pozemku a bytu. Petr byl vždy velmi profi, vždycky to proběhlo úspěšně, snažil se maximalizovat užitek mě jako klienta a přitom byl fér vůči protistraně. Z doby koupě bytu jsem potkal asi desítku dalších makléřů, ale nesahají Petrovi po kotníky!

Ondřej Kuchař Praha

Pan Puchmertl se maximálně věnoval velmi komplikovanému a složitému prodeji mojí nemovitosti (kde byl podíl na nemovitosti nezletilých děti a vše muselo projít opatrovnickým soudem). Jeho přístup byl profesionální. Komunikace a právní pomoc při prodeji byla na velmi vysoké úrovni. Byla jsem s jeho službami velmi spokojená. Vše nakonec proběhlo hladce a relativně rychle. Děkuji.

Martina Vaňhová Praha

S panem Mgr. Petrem Puchmertlem jsme již zrealizovali dva obchody. Poprvé nákup nemovitosti a nyní prodej nemovitosti. V obou případech proběhlo vše hladce a bez problémů. Pan Mgr. Puchmertl nám vše vysvětlil a též vše zařídil, můžeme říct, že doslova od A do Z . Spolupráci s Vaší společností a s panem Mgr. Petrem Puchmertlem můžeme Všem vřele doporučit.

Vladislav a Nadiya Březinovi Praha

Ráda bych chtěla poděkovat za profesionální spolupráci, přístup a maximální ochotu Vašeho makléře pana Puchmertla, který nám pomáhal s prodejem bytu. Vždy vše probíhalo hladce dle domluvy. Děkujeme

Sandra Zelinková Praha

Pana Petra Puchmertla nám doporučila známá, které pomáhal s prodejem bytu. Byla s ním 100% spokojená a my také. Kvalita jeho služeb a osobní přístup nás velmi mile překvapil. Kéž by bylo víc lidí, kteří by tak dobře rozuměli své práci a tak dobře jí odváděli.

Marie Pospíšilová Praha

při prodeji bytu jsem se setkala s Petrem Puchmertlem. Jeho přístup byl velmi profesionální. Byla jsem ráda, že jsem se setkala s tak milým člověkem, protože to se v dnešním uspěchaném čase moc nestane. Vše proběhlo velmi rychle, o nic jsem se nemusela starat, takže mu patří stále můj velký dík. Věřím, že i Vy jste rád, že máte ve svém týmu takového člověka a můžete být na něj právem hrdý. Přeji Vám hodně spokojených klientů.

Jarmila H. Praha